Hem Tech Använd en professionell översättningsbyrå

Använd en professionell översättningsbyrå

1183
0

Texter betyder mer och mer, framförallt dem som presenteras i den digitala världen. De har det alltavgörande funktion, när man kommunicerar sitt budskap till sin målgrupp. Välskrivna texter kan ibland vara skillnaden mellan att vara säljande i sin framtoning eller inte. När man har kunder och eller samarbetspartners på den stora internationell marknader skall denna text alltid även presenteras på olika språk. Dålig översättning skrämmer bort kunder eftersom det bland annat skapar ett oseriöst uttryck. I dessa fall är det viktigt att översättning och förtolkning är precis och korrekt – varje gång

Översättningsbyrån Diction opererar i hela Skandinavien och kann hjälpa till med språkligt flytande och korrekta översättningar.  Diction har kontor i Uppsala, Köpenhamn och Oslo och erbjuder översättning till såväl privatkunder och företagskunder. Förutom översättning kan Diction hjälpa till med exempelvis översättning korrekturläsning, och juridiska översättningar.

Diction har  specialiserat sig på framförallt den skandinaviska marknaden. Men man kan även erbjuda översättning mm. inom en mängd olika övriga språk från hela världen. Diction hjälper till med de flesta europeiska språken som exempelvis engelska, spanska, finska, tyska, franska, isländska och ungerska men också kinesiska, arabiska m.fl.

Diction opererar uteslutande med översättare som översätter till sitt modersmål. Alla texter kvalitetssäkras genom korrekturläsning, som genomförs av en annan medarbetare en själva översättaren.

Diction översätter flera miljoner ord varje år. Fler än 1000 kunder använder Diction varje år. Diction hjälper både stora företag och organisationer, såväl som individer som behöver hjälp med små uppgifter. Till exempel kan en översättning av ett körkort eller andra officiella handlingar krävas om du ska resa längre utanför EU