Hem Fashion Dags för ny frisyr? Hitta bra frisörer på Norrmalm!

Dags för ny frisyr? Hitta bra frisörer på Norrmalm!

572
0

Är det så att du har lust att helt byta frisyr? Årets hårmode är hett och det kanske är något du vill satsa på. För att få en bra klippning, så gäller det dock att hitta en frisör du trivs med och känner förtroende för. Via appen Hairdressr kan du söka fram frisörer Norrmalm om du vill! Det är inte fel att välja en frisör som är uppdaterad om de trender som råder inom hårmodet.

Hårtrender 2022

Om du är osäker på vad för stil du ska satsa på eller vad för frisyr, så kan du ju tjuvkika en del på nätet. Där finns det ofta gott om tips kring vad som trendar just nu eller kommer att bli en trend inom kort. Något som förväntas att mer eller mindre explodera nu under 2022 är “The Boy Bob”. Skillnaden mellan denna nya frisyr och en vanlig bob, det är att “The Boy Bob” är något kortare samt att den även är lite vågigare istället för stylad. Det är helt enkelt en ny härlig variant av den klassiska boben. Trots sitt namn så är den även mycket feminin!

Om du är sugen på att klippa dig i denna frisyr, så kan det vara idé att hitta en bra frisör som gör det åt dig. Det är viktigt att den klipps på rätt sätt och efter din ansiktsform. Är det så att du har ett ansikte som är hjärtformat så är det snyggast att den klipps så att boben går strax nedanför käklinjen. Har du en rund ansiktsform så bör du be om en klippning som går ungefär till hakan. För dig med mer fyrkantig ansiktsform så kan det passa bra att klippa antingen precis under eller precis ovanför käklinjen. Ovala ansiktsformer, där passar det med vad du känner att du vill ha för längd!

Andra snygga hårtrender 2022

Ett sätt att få koll på trender för håret, det är ju att gå till frisören. De har ofta bra böcker som visar moderna frisyrer. I år är det lite olika frisyrer som kommer att trenda. Bland annat kommer det bli en comeback på att ha ett stort, glansigt och fönat hår med mycket volym. En annan trend är den så kallade mixie-frisyren. Det är en frisyr som är mer vågad än hockeyfrillan samt betydligt kortare.

Det spås även att lockar och hår mes textur kommer att vara trend i år. Har du turen att redan ha lockigt hår, så kan du få fram mer av dem genom att använda dig av produkter framtagna för lockigt eller krulligt hår.

Sedan kommer det även vara hett även med andra varianter av bob. Alltså inte bara “The Boy Bob”. Bland annat kommer den franska boben vara något många vill satsa på samt den ofixade boben. I denna frisyr sitter hemligheten i snittet. Så be din frisör att göra en superkort bob som är klippt till käklinjen, men samtidigt tillräckligt lång för att kunna dras bakom öronen.