Hem Hemmet Ett modern hus har en modern energibesparande Garageport

Ett modern hus har en modern energibesparande Garageport

1261
0
Ett modern hus har en modern energibesparande Garageport

Det finns många elektroniska prylar i hemmet idag som gör livet enklare varje dag. Man kan styra allt i från belysning, alarm, gardiner och garageport med hjälp av en fjärrkontroll. Med Maveo Start Box kan du ansluta din garageport till smartphone och Ipad och därefter styra din garageport från din smartphone som blir en extra fjärrkontroll. Du kan även styra din garageport via Homelink kanppen som finns i nyare bilar som Tesla. Det är enkelt och bekvämt att styra garageporten med en handsändare/fjärrkontroll genom att trycka på knappen så du slipper stiga ur bilen. Du avgör själv vilken typ av tillbehör som passar just dina behov. NASSAU har flera olika garageport tillbehör till att styra porten. Du kan läsa mer här.

Ett modern hus ska vara energibesparande hus. Är garageport till en varmgarage så ska du välja en välisolerad port med en bra isolering. NASSAU tillverkar portar med 44 mm tjocka portsektioner med bruten köldbrygga som ger en av marknadens bästa energibesparade portar med lågt u-värde. Du sparar både på värmeräkningen och så är det miljövänligt. Tätningslistorna runt hela porten bidrar till att garageporten kan nästan fungera som en vägg. Vi har Kipfunktionen i garageporten som kan användas för utluftning. Våra garageportar är testade till att stå emot alla slags väder.

Det är inte många leverantörer som erbjuder att du kan designa din egen garageport som passar ditt hus och arkitektur. På NASSAU webshop här kan du designa din egna garageport som passar dina önskemål och behov med hänsyn till design, färg, fönster och struktur. Det är väldigt enkelt och smidigt och passar till porthålel så du slipper att spendera pengar på dyra ombyggnationer för att få plats till den moderna garageport. Underhåller du garageporten efter anvisningar så har du marknadens mest tillförlitliga garageporten. NASSAU är experter i måttanpassade garageportar och har 50 års erfarehet i garageport produktion. Hittar du inte det du söker på hemsidan så kontakta oss för rådgivning.