Hem Fashion Flexfit kepsar

Flexfit kepsar

289
0

Vad som kännetecknar en flexfit keps är att den är ”hel” runtom och flexar i storleken med hjälp av elastiskt material. Den böjda skärmen är också ett tydligt kännetecken för just en flexfit keps. Yupoong med sin flexfit är originalet och dom kännetecknas av blanka kepsar utan tryck och flera färger och färgblandningar. New Era har sina storsäljare med lag från MLB med lag som New York Yankees, Los Angeles Dodgers och andra lag inom MLB, NFL och många fler. Vi berättar mer om flexbit kepsar.

Flexbit är coola kepsar

Älskar du att bära en keps så är du inte ensam. Det är verkligen inte bara killar som bär keps, eftersom alla kan bära dem. Det finns inget som kan ge en vass look och stil som en cool keps. Flexfit kepsar finns i alla möjliga varianter. Om du gillar casual street wear eller kanske något mer business-aktigt så kan en keps ofta funka. Eftersom en flexfit kan fås som ganska konservativ i bara en färg utan mönster eller liknande så finns det möjlighet att förvärva en som passar till mängder av olika kläder.

Olika storlekar

En flexfit-keps kommer i flera storlekar. Det anges på varje keps vilka storlekar den kommer i där du själv kan mäta ditt huvud för att hitta den som passar dig bäst. Oftast finns kepsarna i storlekarna S/M, M/L och L/XL eller någon kombination av dessa och i dom mest populära färgerna så finns även storlekarna Youth, XS/S, S/M, M/L, L/XL och XL/XXL. Den vanligaste färgen som säljs är svart och finns då även i Youth och XXL storlek. Det finns ingen traditionell stängning på denna typ av keps eftersom det finns tyg hela vägen runt. Dock är tyget och själva konstruktionen rätt elastisk och är en del av att ge en flexibel passform, därav namnet. Framförallt liknar den många andra typer av kepsar men på baksidan skiljer den sig verkligen. Den har sin egen unika look och är verkligen populär bland de yngre. Om du vet storleken på ditt huvud behöver du inte köpa en med justerbar stängning. De kommer som sagt i flera storlekar och är otroligt coola från topp till tå.

Stil för alla

Det är stor skillnad på folks personliga stil men en flexfit-keps passar män som kvinnor och pojkar som flickor. Rent stilmässigt kan de på bästa sätt komplettera allt från ett par slitna jeans till en sommarklänning. Därmed kan du bära en keps till riktigt många outfits, oavsett kön.