Hem Allmänhet Satsa på glasskrivtavlor för kontoret

Satsa på glasskrivtavlor för kontoret

424
0

Något som är bra att ha på kontoret, det är en glasskrivtavla, eller varför inte flera stycken? De är inte bara snygga att se på, de är även smarta! Ofta har de en magnetisk yta, så att du även kan sätta upp lappar på den med hjälp av en magnet. Det är inte fel att pryda er vägg med såna här glasskrivtavlor. Genom att klicka här kan du se flera bra alternativ. Du kan som sagt ha stor nytta av denna sorts skrivtavla, då det går att skriva på den samt fästa lappar, så att du kan skapa projektöversikter, ha en moodboard eller kom ihåg lappar.

Snygg design och bra funktion

Om det är så att du vill ha en bra tavla att kunna använda så väl som att den kan fungera väl som en inredningsdetalj så är det smart att välja en glasskrivtavla. Det finns många varianter att välja på så som de med veckoplaner, helt genomskinliga, svart, hel panel, med mönster på och så vidare. En stor fördel är just att de är magnetiska. Det behövs inte längre häftas upp på den vanliga anslagstavlan med häftstift som ger fula hål i dina papper. Du fäster dem enkelt med en magnet. Sen kan du ju även skriva, med hjälp av whiteboardpennor.

Hur många behöver du?

När du ska välja antal med glasskrivtavlor så är det ju en bra idé att du funderar över hur verksamheten ska använda tavlorna. Det är ju inte fel att ha flera olika för olika saker. En del kanske vill ha dem som att skriva och sudda allt eftersom, andra vill ha kvar texten under en viss period. Det är därför rätt så bra att se till att du kombinerar flera glasskrivtavlor. Sedan går det även att komplettera med andra sorters skrivtavlor med om du vill. Så att ni har lite av varje.