Hem Fashion Smart lösning till alla sneakers för barn

Smart lösning till alla sneakers för barn

1240
0

Ofta köper man nya skor helt i onödan. Eller så har man sönder skornas hälkappor helt i onödan. En ofta översedd detalj, är att man kan öka skornas livslängd genom att byta skosnören. Nya skosnören kan ofta lyfta utseendet, och förbättra komforten på gamla skor – framförallt om när det är skosnören av god kvalitet. Det är numera lättare än någonsin förr att skaffa nya skosnören till just det skor man önskar nya snören till. Du kan surfa in på feetuiique.se och några klick och ett par dagar senare har du just de skosnören du behöver i handen. Detta till konkurrenskraftiga priser dessutom.

De flesta mindre barn tycker förmodligen att det är lite svårt att knyta spetsarna och går därför runt med dem mer eller mindre obundna. Det ser slarvigt ut, det förstör snören och sedan ökar risken för att de faller i dem. Lyckligtvis finns det idag en mycket smartare lösning, nämligen att binda snören i silikon. Dessa gör sneakers och sportskor för slip-ons utan att förstöra skoens form och komfort. De finns i nästan alla slags skor och finns i många djärva färger som barn säkert kommer att älska. De kan snabbt binda upp sina skor så att de kan komma ut och spela.

Denne type af snørebånd er også gode til ældre mennesker, eller andre der kunne have lidt problemer med kræfterne i fingrere