Hem Hemmet Detaljer till badrummet

Detaljer till badrummet

1089
0

Det är mycket att tänka på i ett badrum, om man ska få ett där stil och funktionalitet går hand i hand. När det gäller vvs-installationer anlitar du förstas professionella yrkesfolk. Här handlar det inte om hur händig du är, utan om din försäkring ska vara giltig. Om inte du kan kakla själv, ska du förstås ha hjälp till detta. Det finns många youtube filmer att titta på och lära sig av, men just badrummet är kanske inte stället att experimentera med händigheten. Vi kommer inte att bidra med hantverkstips här, utan istället några användbara inredningstips.

Speglar

När det gäller spegel till badrummet, rekommenderar vi att du tittar på badrumsspeglar med belysning. Det är alpha och omega för att du ska få en bra finnish på ditt utseende. Det spelar ingen roll om det rör sig om rakning eller make up. Det finns inga förrädiska skuggor som kan lura en, när ljuset kommer rakt framifrån, som är tillfället med en badrumsspegel med inbyggd belysning. Vilken form som spegeln ska ha, beror på resten av badrummet.

Dekor på väggen

Oftast kommer man inte längre än till valet mellan kakel och våtrumstapet. När det är taget tittar man bara på det snyggaste alternativet. Man kan gå en nivå längre genom att titta på en tavla eller affisch. Det kan vara en mellanlösning om inte man har en budget som täcker nya väggar. Det kan också vara en extra detalj som höjer de nya väggarna.

Trängsel vid tvättfatet?

En ovanligt praktisk detalj som man sällan tänker på, är två handfat. Med en vacker badrumsmöbel framför badrumsspegeln, kan du mycket väl ha plats till två handfat. Tänk på hur mycket morgonstress som helt kan elimineras med denna lilla detalj. Den här investeringen kommer att göra större skillnad i ert liv än vad alla blommor i världen skulle kunna. Unna er detta.